VICEPRVACI ŽUPANIJE! ČESTITAMO!


DVD Tuhovec osvoja 2. mjesto na županijskom natjecanju i sljedeće godine predstavljat će našu županiju na državnom natjecanju što je veliki uspjeh!
Ekipa je doslovce bljesnula u pravo vrijeme i zasluženo se našla u samom vrhu.

Donosimo nekoliko redaka riječi Dubovečak Mihaela i Plišo Marka:

“Teško je opisati koliko sam ponosan na ove mlade nade. Trud i znoj se isplatio. Ekipa je bljesnula taman kad je trebalo. Bravo mladi kolege…tako se predstavlja svoje mjesto i DVD, a sljedeće godine i županiju”

“Želim se zahvaliti svima koji su vam omogućili da postignete takav rezultat,treneru Mihaelu, predsjedniku i dotreneru Dominiku, Josipu i Antunu Jurši na izrađenim metama za vježbe, spremištaru Željku Zadravcu na izrađenim ostalim ČBR spravama 😆 , DVD-u Leskovec na posuđenom poligonu i savjetima za trening i Bojanu Zadravcu na signailizaciji na metama i na odlično odrađenoj logističkoj potpori danas na natjecanju. Također zahvaljujem se i svim roditeljima koji su vas danas bodrili što na samom stadionu što od kuće i poduzeću GA MA Team i njegovu vlasniku Antunu Detelju koji nam je omogućio da izgledamo prepoznatljivo. Jedno veliko HVALA svima!!!!!!!”